Virágküldés Pécs
Pillangó virágüzlet

7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u.4.
https://www.viragkuldespecs.hu

Gyönyörű csokrok a legújabb trendek szerint Pécs város legnagyobb múlttal rendelkező virágüzletéből. Vállalkozásunk üzlete a mediterrán hangulatok városának szívében, a Pécs, Bajcsy-Zs u. 4. címen található. Itt szolgáljuk ki ügyfeleinket, vesszük fel rendeléseiket, adunk tanácsot a legmegfelelőbb megoldásokra. Virágüzletünk egy nyugodt kis pont a városi forgatagban. Mindig kedves kiszolgálással és maximális odafigyeléssel fogadjuk a hozzánk betérőket. A virágküldést Pécsre a Virág a Világba virágküldő szolgálat pécsi üzlete, a Pillangó virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Pécsre és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy pécsi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Pécs városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Pillangó virágüzlet webáruháza: virágküldés Pécs
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Pécs
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-14:00
Vasárnap: zárva

Virágüzletünk a Mediterrán hangulatok városának szívében található. Ha csupán a lelkedet szeretnéd melengetni, nálunk megteheted! Ebben a rohanó világban nálunk lelassulhatsz, megpihenhetsz, egy forró csokoládé vagy kávé mellett, kellemes környezetben, vidám arcok társaságában!
Stílusban a legújabb trendet követjük, minden korosztály ízlésének megfelelően. Üzleti életben fontos a folyamatos ügyfélkapcsolat, a partneri figyelmesség. Küldj megrendelőidnek virágot, ajándékkosarat - későbbiekben sokszorosan megtérül!