Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a viragavilagba.hu (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe:

https://www.viragavilagba.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cég elnevezése: Virág és Ajándék Virágküldő Szolgáltató Kft.
A cég rövid elnevezése: Virág és Ajándék Kft.
A cég székhelye: 1068 Budapest, Király utca 80. fszt. 11.
A cég tevékenysége: Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
Vezető tisztségviselő: Pauló Csilla
A cég statisztikai számjele: 26622033-4791-113-01
A cég adószáma26622033-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-335625
Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában
Európai egyedi azonosító: HUOCCSZ.01-09-335625

forint utalás esetén: Bankszámlaszám: 10918001-00000104-89740009
IBAN: HU13 1091 8001 0000 0104 8974 0009
Számlavezető fiók: Unicredit Bank
SWIFT (BIC): BACXHUHB

euro utalás esetén: Bankszámlaszám: 10918001-00000104-89740016
IBAN: HU18 1091 8001 0000 0104 8974 0016
Számlavezető fiók: Unicredit Bank
SWIFT (BIC): BACXHUHB

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:

Telefon: (06-20) 48 88 362
E-mail: megrendeles@viragavilagba.hu
Nyitva tartása: h-p: 08:00-15:00

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó automatikusan elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit. Ekkor a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete
2. A kosár használata
3. A megrendelés
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 24 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja.

Árak

A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát, de nem tartalmazzák a kiszállítási költséget. A kiszállítási költség a megrendelő lap címzett települése mező kitöltését követően adódik a csokor árához. Az árak a kézbesítés napján lévő, az adott virágüzlet áraihoz igazodik. A szolgáltató virágpiaci árai tartalmazzák a helyi virágüzlet kézbesítési árát és a helyi adót is.

Kézbesítés

Alkalmazkodva a különböző időzónákhoz, a munkaszüneti napokhoz, a nyitvatartási időkhöz, valamint a rendelésben feltüntetett kézbesítési naphoz, a kiszállítás a következő feltételek szerint történhet:

- rendelésének elfogadása után azt az adott országban működő partnerünk dolgozza fel, figyelembe véve a munkaszüneti napokat és a helyi nyitvatartási időt,

- szombat délután, vasárnap és munkaszüneti napokon nem tudjuk garantálni a kézbesítést. Táborhelyekre, katonai bázisokra, hajókikötőkbe és repülőterekre történő kiszállítást nem tudunk garantálni.

Speciális rendelések és érdeklődések esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Kórházba történő szállítás esetén kérjük, tüntesse föl az osztályt, illetve a kórterem és szoba számát is.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy Magyarországon nem minden osztályra lehet virágot bevinni. Amennyiben nem engedik be, úgy a nővérpultnál kerül leadásra. Garanciát is az osztály nővérpultjáig vállalunk!Szállodába történő szállítás esetén kérjük, jelölje meg a szobaszámot és a vendég (ek) nevét (csoport neve...stb). A kézbesítést a szálloda recepciójáig garantáljuk.

A címzett távolléte esetén a virágkézbesítő telefonszámmal ellátott névjegykártyát hagy a helyszínen, amin bármikor elérhető, illetve egy későbbi időpontban megpróbálja a címzettet ismét elérni telefonon. Abban az esetben, ha 24 óra után is lehetetlennek tűnik a kézbesítés, a kézbesítő értesíti a szolgálatatót, illetve a vásárlót telefonon vagy e-mail-en keresztül. A virágkézbesítő egy harmadik személy bevonását is igénybe veheti (pl. szomszéd, recepciós, portás, temetési dolgozó...stb.), ha elég megbízhatónak látszik, hogy továbbadja a címzettnek. A teljes összeg megfizetése akkor is kötelező ha a címzett megtagadja a virág átvételét.

A kiemelt virágos ünnepeken (Nőnap, Anyák napja, Valentin nap) a magas megrendelésszám miatt a szolgáltató nem tudja garantálni a délelőtti/délutáni szállítást!!

Idő

Pontos időre történő kiszállítást csak esküvőre és temetésre vállal a szolgáltató. Minden esetben a kért napon kerül kiszállításra a virág!

A pontos időre történő kézbesítés csak abban az esetben lehetséges, ha azt előzetesen ügyfélszolgálati osztályon egyeztette.

Lehetséges fizetési módok

1. Paypal
2. Banki átutalás (előre utalás)
3. Bankkártyás fizetés (Barion használatával)

Elállási jog

Ide beilleszthető a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 1. mellékletében található Elállási/Felmondási mintatájékoztató, kiegészítve a vállalkozás adataival.

A rendelések a szállítás előtt egy nappal törölhetőek a rendelési referenciaszám feltüntetésével.

Ezen idő letelte után, de még a szállítás előtt csak különleges esetekben lehet módosítani a rendelésen, de az ellenérték visszatérítése nélkül.